donderdag 31 juli 2014

Verjaardagscadeautje


Voor de verjaardag van mijn schoonmoeder a.s. zaterdag heb ik een kussen gehaakt. Van 'gewone' granny squares dit keer. Ze blijven zo leuk om te haken!

donderdag 10 juli 2014

Autootjes haken

Begin april zag ik het boekje 'Autootjes haken' van Christel Krukkert op een website staan. Er stond bij dat deze half april leverbaar was. Helemaal enthousiast door de voorkant van het boekje, heb ik het direct besteld en was het aftellen tot het boekje bezorgd werd... Helaas was de leverdatum foutief vermeld en werd dit verplaatst naar juni. Eindelijk had ik het binnen! Dit eerste autootje wordt heel uitgebreid omschreven als begin autootje, met hele duidelijke foto's. Ik vind 'm zo leuk! Nu ga ik snel verder met de brandweerauto! Tot snel!

dinsdag 1 juli 2014

Buurman en Buurman taart

Voor de 3e verjaardag van mijn oudste zoon had ik een Buurman en Buurman taart besteld bij een oud collega van me. Maar door omstandigheden moest ze dit afzeggen en heb ik besloten zelf de taart te maken. Wat een werk! Ideeën en voorbeelden gezocht op internet 1,5 week van tevoren begonnen met boetseren. Maar ik ben echt heel erg trots op het resultaat. Daarom wil ik het graag met jullie delen. Volgende keer komt er weer een nieuw haakwerkje op mijn blog.