donderdag 23 februari 2012

Carnaval


Op het kinderdagverblijf vierden ze afgelopen week ook Carnaval en ik heb een apenpakje in elkaar geflanst. Het truitje even snel op de naaimachine gemaakt en de muts gehaakt in de vorm van een apenhoofdje. Ik heb me laten inspireren door deze blog. En natuurlijk heel toepasselijk een banaan erbij gehaakt.

dinsdag 14 februari 2012

Happy Valentine iedereen!

Link
Happy Valentine voor iedereen! Even een klein supersnel projektje, maar erg leuk om te haken. Het Patroon komt hier vandaan. Maak er een leuke dag van!

maandag 13 februari 2012

Moosje 2


Ik heb nog een Moosje gehaakt in opdracht in dezelfde roze tinten als dat ik eerder al eens op mijn blog heb laten zien. Het blijft een vrolijke amigurumi. Het patroon komt van Christel Krukkert.

woensdag 8 februari 2012

Karel de Kikker


Met veel plezier heb ik Karel de Kikker gehaakt, een patroon van Christel Krukkert. Een vrolijke zomerse kikker met een blauw-wit gestreepte zwembroek en een rode zwembad met een eendenkop erop. Het heeft een poosje geduurd voordat ik hem kon afmaken, omdat ik niet de juiste ogen kon kopen. Graag had ik rode of blauwe ogen gebruikt, maar uiteindelijk zijn het groene ogen geworden.