donderdag 26 januari 2012

Pyamazak

Afgelopen week heb ik een pyamazak gemaakt voor de verjaardag van mijn nichtje Tessa. Ze houdt erg van knuffels en neemt ze het liefst allemaal mee naar bed, dus deze zal in de smaak vallen. Het patroon komt uit het boek amigurumi & more, een erg leuk boekje waar ik zeker meer patroontjes van ga haken. Verder heb ik vanmiddag mijn blog een beetje gepimpt met wat haakwerkjes die ik in de afgelopen tijd heb gemaakt.

dinsdag 17 januari 2012

Wanten


Opeens is het toch koud geworden, we moesten vanmorgen zelfs de ruiten van de auto krabben. Gisteren heb ik snel een paar wanten voor Bram gehaakt naar eigen inzicht. Ik heb er poesjes van gemaakt. Bram vindt ze geweldig (en vooral om lekker op te soppen).

maandag 16 januari 2012

Kledinghangertje


Even snel een projectje tussendoor: een gehaakt kledinghangertje naar een voorbeeld van de haken en meer blog: klik hier. Snel klaar en leuk om te geven als kraamcadeau.

zondag 15 januari 2012

Karen de kameleon

Vanmorgen heb ik Karen de kameleon afgemaakt naar een patroon van Christel Krukkert. Ze was erg leuk om te haken met alle verschillende kleurtjes.

zondag 8 januari 2012

Nijntje taart



Voor de 2e verjaardag van nichtje Fiene heb ik een Nijntje taart gemaakt, die heel goed in de smaak is gevallen! Fiene was er heel blij mee.